Forum maniaków airoft w Malborku
Od nas zawsze są chętni ludzie na strzelanki. Puki jeszcze mi się nie zaczeły zajęcia albo nie będę miał egzaminów jakiś to ja na pewno będę. Kwestia pogody czy się znormalizuje.
Command Sergeant Major
Być może Dzierzgoń też wpadnie Ale to kwestia pogody i chęci zrzeszonych.
Staff Sergeant
Jeżeli temperatura będzie powyżej 0 stopni to na pewno wpadnę
Jasne że tak. Napisz do mnie tylko na gg to się dogadam w kwestii szczegółów.
Okazuje się że mam zajęcia w tym tygodniu i muszę być na uczelni. W sumie to jeszcze pomyśle może się zerwę. Do końca niewiem czy będę.
Command Sergeant Major
http://www.twojapogoda.pl/polska/pomorskie/malbork
Tu jest pogoda, nie powinno być źle przy -3 stopniach. Szkoda, żeby tak jak ostatnio było anulowane. A ode mnie było chętnych chyba z 7 osób. Także teraz trzeba się wziąć za pas i tyle. My byśmy na 90% byli Bym od razu sprzęt sprywatyzowany przez zimę wypróbował i w razie co poprawił. Znajomi też się napalili na ten wyjazd, bo nie wszyscy u Was gościli
Ostatnio edytowany przez Czesio(Sylwek) (2011-02-14 19:53:31)
no to róbcie listę chętnych i dawajcie ja tu bo od nas jest 4 na pewniaka wiec będzie jakiś podział i można strzelić mała wojnę jak i jakieś ognicho na rozgrzanie :]
LISTA:
UNIT G.A.S.
-KRIS
-NEKU
-DRESOV
-SVORN
kopiować listę i wpisywać się :]
LISTA:
UNIT G.A.S.
-KRIS
-NEKU
-DRESOV
-SVORN
WILD HOGS
-Bambus
Command Sergeant Major
Ja dokładniej napiszę listę pod koniec tygodnia. Z 4 osoby też powinny ode mnie być.
jaka to kabura??
z chęcią na nią spojrzę.
Command Sergeant Major
Jakby ktoś miał sprzęt w WZcie (z tych idących/ jadących na najbliższą strzelankę) na sprzedaż to bym był zainteresowany, ogólnie chodzi o jakieś małe Cargo pionowe, ogólnie coś na cycki, jakiś pokrowiec na radio, na granaty. Oczywiście system molle