Forum maniaków airoft w Malborku
Witam. 8 Października sądzę że możemy zorganizować strzelankę z scenariuszem. Piszę o tyle szybciej żeby każdy mógł ustalić czy będzie miał czas i mógł sobie zrobić plany na ten dzień. W zależności od ilości osób które by wzieły udział w zabawie taki scenariusz by się dopasowało. Scenariusz zaczniemy opracowywać na tydzień przed zabawą.
Impreza odbędzie się 9 Października!! Pomyliłem daty. Przepraszam za pomyłkę.
No ja niestety znowu odpadam bo muszę sprzedać replikę i dużo nauki w szkole;/
Aha jak ktoś chce kupić sprzed proszę tutaj
http://wmasg.pl/pl/consignment/show/149231
posiadam tez na sprzedaż
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=1415220
Staff Sergeant
Do tego czasu powinienem się wykurować, więc raczej potwierdzam obecność
8 to sobota? Jak będę miał wolne to jak najbardziej.
Oj źle spojrzałem 9 października. W sobote ja pracuje. Przepraszam za pomyłkę.
Corporal
Jak najbardziej będę.
Command Sergeant Major
Mnie nie będzie. Wycieczka na Dojczland.
No co jest, tylko 3 pewniaki??!! Wpisywać się lenie!
Major
Ja też się piszę na strzelanie
Będzie miał kto pożyczyc replike? Bo moja się troche rozleciała
Ostatnio edytowany przez Teutonic (2011-10-05 10:15:51)
Sergeant
Wstępnie będzie nas 4-5 osób. Potrzebuję dane kontaktowe, ewentualnie miejsce zbiórki.
Dostaliśmy zaproszenie do Elbląga na małą jebankę. Chętni łapa w górę! Teuton niestety moja mp5 jest już wstępnie zarezerwowana więc musisz podłubać może coś Ci się uda skręcić.
Major
To ja odpadam, bo gearbox mi się rozleciał i raczej go nie naprawie i nie kupie nowego narazie.
Dubik wroci to może Ci go naprawi. Jeden mniej więc co z resztą?? Może pociśniemy na Elbląg?? 4 osoby jakby co mogę zabrać.
Sergeant
U nas na chwilę obecną jest 6 osób, ale chłopaki lubią wpadać na jebankę bez zapowiedzi, także stan osobowy może się zwiększyć. Babmbus - numer masz to dzwoń po info jak dotrzeć na poligon.
Została podjęta decyzja że strzelanka odbywać się bedzie u nas w Malborku zbiórka o 10 tam gdzie zawsze. Wszystkich chętnych zapraszam.