Forum maniaków airoft w Malborku
Command Sergeant Major
Zapraszam na strzelankę do Dzierzgonia. Termin 16.10 (niedziela)- godzina 1100. Jak będzie większa ilość chętnych to się zrobi jakis prosty scenariusz.
Dokładną lokalizację podam jak będzie zainteresowanie.
Pozdrawiam
Czesiu
Niestety mam uczelnie więc odpadam.
Corporal
Jak to jest daleko od Malborka i jak tam dojechać ??
Command Sergeant Major
25km od Malborka w kierunku Iławy. Za Dzierzgoniem skręca się w prawo na Mikołajki Pomorskie (w sumie jeszcze w Dzierzgoniu skręcasz) i do lasu w którym będziemy się strzelać jakieś 1-2 km. Sam jeszcze tam nie byłem bo to nowe miejsce, resztę wskazówek podam jakoś w tygodniu.
Pozdrawiam
Czesiu
Sergeant
Czesiu, w razie jakby pogoda była piszczy**ata, wpadajcie do nas. Fikniemy na cegielnie do Sztutowa powalić trochę na CQB. Byliśmy tam w zeszłym tygodniu, zajebista miejscówka. Szczególnie dla ludzi z ADHD
Private
Ja jestem chętny na, najprawdopodobniej wezmę jeszcze jednego kumpla.
Command Sergeant Major
Ale do nas czy do Rottix'a?
Jutro dam namiar gdzie będzie parking i gdzie sie strzelamy
Pozdrawiam.
Command Sergeant Major
Dobra to teraz dojazd:
Jedziesz od strony Dzierzgonia (w kierunku Iławy, główną drogą dzierzgońską), wjeżdżasz na kostkę brukową, którą jedzie się pod górkę, mijasz zakręt i wjeżdżając na Słonko po prawej masz zjazd na drogę na Mikołajki Pomorskie. Jedziesz kawałek dalej i po prawej jest małe osiedle, tam jest miejsce zbiórki. Na miejsce strzelanki (około 0.5km) dochodzimy pieszo.
Zbiórka na 1030, rozpoczęcie na 11. Rozgrywka: CtFy i zasadzki.
Końcowa lokalizacja parkingu:
http://maps.geoportal.gov.pl/webclient/ … riant=ORTO
Pozdrawiam
Czesiu.
Edit: Latochą można dojechać za jedyne 4.50 (jak czegoś nie zmienili od tamtego roku) ;P
Jeśli właśnie chcesz latochą jechać to jak będziesz w Dzierzgoniu to dzwoń: 785572956.
EDIT#2: Kontakt ze mną pomiędzy 0900 a 1000 będzie niemożliwy, będę w kościele.
Ostatnio edytowany przez Czesio(Sylwek) (2011-10-15 14:18:41)